Velkommen

FORORD

Gribskovhallen er en selvejende institution. Den blev bygget til aktiviteter for idræt, kultur og fritid. Indvielsen fandt sted i september 1974. 

Foruden den store Hal 1 findes et cafeteria, omklædnings faciliteter og lokaler til møder og andre aktiviteter.

I januar 2004 blev Hal 2 indviet. Den tidligere Græsted – Gilleleje Kommune byggede den som erstatning for Græsted Skoles gymnastiksal.

Om dagen benytter skolen idrætshallen, som også indeholder omklædningsrum og andre funktionelle lokaler til idrætsforeninger og andre foreninger.

Rundt om hallerne ligger grønne arealer, med tennis, petanque, mountainbike og fodboldbaner, som benyttes af idrætsforeninger.

INDLEDNING

Hal 1 ejes og drives af DSI Gribskovhallen.

Hal 2 ejes af Gribskov kommune.

Da hal 2 blev bygget blev der lavet en samarbejdsaftale med Græsted Gilleleje kommune om rammerne for administration, ledelse, styring og drift af Gribskovhallen af denne hal. 

Aftalen som i 2010 blev genforhandlet med Gribskov kommune erstatter den tidligere aftale.

Institutionens virksomhedsplan skal derfor kunne anvendes aktivt i dialogen mellem det politiske niveau, Kultur og Fritid, idrætten og DSI Gribskovhallen.

Denne virksomhedsplan her blandt andet 2 konkrete formål:

At informere Kultur og Fritid, Idrætsudvalg, samarbejdspartnere og institutionens medarbejdere, samt ikke mindst Gribskovhallens brugere om, hvem institutionen er og hvad vi laver.

At fungere som institutionens interne planlægnings- og styreredskab.

 

Anden relevant information..

Fitnesscenter og udendørsanlæg

Her finder du beskrivelse og krav til benyttelse af motionslokale. Endvidere finder du en oversigt oversigt over udendørsanlæg under Gribskov Kommune ved Gribskovhallen.

Læs mere

Organisationen, tværgående samarbejde, målsætninger mv.

Her finder du en beskrivelse af organisationen, tværgående samarbejde, brugergruppe og målsætninger mv.

Læs mere

Læs også..

Mission, vision og strategi

Gribskovhallen skal inspirere og medvirke til, at Gribskovs borgere dyrker organiseret breddeidræt, motionsidræt eller idræt på eliteplan.

Læs mere

Fakta om Gribskovhallen

Her finder du fakta om Gribskovhallen adresse, telefon, mail mv. samt om faciliteter, aktuelle idrætter og aktuelle foreninger.

Læs mere