Gram fysioterapi og træning

Hvem er vi?

Gram Fysioterapi og Træning er en lokal fysioterapeutisk klinik beliggende på Centervejen i Græsted. Vi er tre terapeuter og har mange års erfaring med behandling af alt fra sportsskader, ryggener, genoptræning efter operation af knæ, hofte eller ryg til forebyggende behandling. 

Det vil hovedsageligt være vores medejer Søren du vil møde i fitnesscenteret. Han er udover fysioterapeut, uddannet fitnessinstruktør og har stor erfaring med programlægning og tilpasning af træning til den enkelte. Skulle du ønske instruktion eller sparring med Lasse eller Pia så kan det også klares.  

Du kan læse mere om os her:  https://www.gramfysioterapi.dk/ 

Kontakt

For at aftale tid til instruktion eller vejledning kan vi kontaktes på; 

Telefon: 48391133 

Mail: info@gramfysioterapi.dk 


Vores instruktioner

Hjælp til at komme i gang med træning på en sikker måde - til dig der har skader eller er helt ny, men gerne vil i gang med fitness:  

Vi starter med en samtale om dine ønsker og behov. På baggrund af samtalen udarbejder vi sammen et program der er tilpasset din trænings vanthed og tager højde for evt. skader. Til sidst gennemgår vi programmet sammen, så du er sikker på øvelserne og maskinernes indstilling.  

Pris: 600 kr. for en time, hvilket efter vores erfaring er god tid, men ønsker du mere kan det aftales.  

 

Grundig instruktion af maskiner og frivægt - til dig der kender til træning, men lige har brug for lidt instruktion for at finde tilbage til formen:   

Har du allerede et program du ønsker at træne, men bare gerne vil have en gennemgang af maskinerne og indstillingerne. Så kan vi hurtigt hjælpe dig igang med dét, og give dig en kompetent instruktion i centerets maskiner og frivægtsområde.  

Pris: 300 kr. for en halv times instruktion og vejledning.  

 

Træning som led i et vægttab eller ønske om samme - Hvis du har brug for en hjælpende hånd til opstarten af træning for en stærkere hverdag:  

Skulle du være i gang med et vægttab, eller ønske det, og vil du gerne i gang med træning, men ikke helt ved hvor du skal starte - om det er kondition eller styrke du skal lave, eller hvad der er bedst. Så kan Vi give dig grundig vejledning og skulle du ønske det kan vi også give sparring på selve vægttabsprocessen.

Pris: 300 kr. pr. halve time - vi aftaler over telefon forinden, hvad du gerne vil have sat af af tid, men anbefaler en time til første vejledning og instruktion.