torsdag, juni 21, 2018

- Store legedag med G 73 i Gribskovhallen.

En herlig formiddag med leg og bevægelse:

Gribskovhallen i Græsted var i bevægelse, da Græsted Gymnastikforening G73 lørdag formiddag havde inviteret byens børn fra 1 år og opefter til "Store Legedag".

Bestyrelsen havde da også svært ved at få armene ned i glæde over den store deltagelse af glade børn, der havde taget forældre og bedsteforældre med i hallen til et par timers workshop, sjov, motion og underholdning.

- Det er helt overvældende. Vi havde slet ikke turdet håbe på, at så mange ville komme, fortæller G73s formand Kasper Just Devald, imens han med tilfredshed skuer ud over de mange børn, der har kastet sig over gymnastikredskaberne, der giver mulighed for at tumle og lege i rigeligt mål.

- Det ser næsten ud til, at det er en succes, der skal gentages et par gange om året. Vi vil gerne give alle byens børnefamilier en mulighed for at opleve, hvor sjovt det er at bruge kroppen og samtidigt have det skægt sammen, fortæller Kasper videre.

Programmet indbød da også til et væld af konkurrencer, workshops og underholdning både for børn og voksne.


Det er første gang foreningen laver ’Store Legedag’. Ideen kom, da man sidste år i forbindelse med fejringen af 40 års jubilæet arrangerede en meget velbesøgt familiedag.

Kilde: Gribskovavisen - Læs artikel her >>